Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mađarski turisti bez ozljeda

Sv. Helena: Zabio se u autobus pun turista i na mjestu poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
56-godišnji vozač zabio se svojim mercedesom u mađarski autobus na naplatnim kućama u Sv. Heleni pri čemu je na mjestu poginuo, potvrđeno nam je u PU zagrebačkoj. Automobil se potpuno smrskao i podletio pod autobus. Srećom, nitko od mađarskih turista nije ozlijeđen. neki mediji pišu da je vozač planirao počiniti samoubojstvo te da se namjerno zabio u autobus. U policiji nam nisu mogli ništa reći o uzroku nesreće.

Pročitajte i ovo Sudar u Dvoru pozvani vatrogasci U teškoj prometnoj nesreći automobil u potpunosti izgorio: Tri osobe ozlijeđene Slika nije dostupna U prometnoj nesreći smrtno stradala žena

Prometna nesreća dogodila se kada je 'mercedes' zagrebačkih registracijskih oznaka naletio na stražnji dio autobusa 'volvo' mađarskih registracija, nakon čega je prednjim lijevim i bočnim dijelom udario u naplatnu kućicu broj 3, u smjeru Varaždina.

Autobus kojeg je vozio 53-godišnji mađarski državljanin zaustavio se 50-tak metara od naplatnih kućica. Vozač autobusa i 28 putnika u nesreći nije ozlijeđeno.

Promet naplatnom kućicom u koju je automobil udario bio je preusmjerem na ostale ulaze, a normaliziran je u 22 sata, kada su maknuta vozila i sanirano onečišćenje od prolivenog motornog ulja, navodi zagrebačka policija. (Hina/D.Ma.)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene