U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima na Istarskom ipsilonu između čvorova Ivoli i Cerovlje poginula je jedna osoba, a dvije su ozlijeđene.

Galerija


Rano jutros, oko 4:50 sati, na Istarskom ipsilonu između čvorova Ivoli i Cerovlje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, javila je Policijska uprava istarska.

Vezani članci Policija, ilustracija Užas kod Velikog Grđevca: Vozio prebrzo, pao s motocikla i na mjestu poginuo Policijski očevid, nesreća u Istri - 1 Policija otkrila detalje strašne nesreće u Istri: Vozač koji je izazvao sudar u kojem je poginula jedna osoba bio je pod utjecajem alkohola

U nesreći su sudjelovala dva automobila pulskih registarskih oznaka. Glas Istre piše kako je do sudara došlo kada je automobil koji se kretao u pravcu Cerovlja prema Pazinu odjednom prešao na suprotni kolnički trak i direktno se sudario s osobnim vozilom koje se kretalo u suprotnom smjeru.

Na licu mjesta je preminuo vozač osobnog vozila koje je skrenulo s kolničkog traka, dok su vozač i suvozač iz drugog vozila teško ozlijeđeni. 

Do okončanja očevida ta će dionica biti zatvorena za promet.