Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TRAGEDIJA U ISTRI

Stravična prometna nesreća na Istarskom ipsilonu: U silovitom frontalnom sudaru poginula jedna osoba, a dvije su teško ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima na Istarskom ipsilonu između čvorova Ivoli i Cerovlje poginula je jedna osoba, a dvije su ozlijeđene.

Rano jutros, oko 4:50 sati, na Istarskom ipsilonu između čvorova Ivoli i Cerovlje dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, a dvije su ozlijeđene, javila je Policijska uprava istarska.

Pročitajte i ovo Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina"

U nesreći su sudjelovala dva automobila pulskih registarskih oznaka. Glas Istre piše kako je do sudara došlo kada je automobil koji se kretao u pravcu Cerovlja prema Pazinu odjednom prešao na suprotni kolnički trak i direktno se sudario s osobnim vozilom koje se kretalo u suprotnom smjeru.

Na licu mjesta je preminuo vozač osobnog vozila koje je skrenulo s kolničkog traka, dok su vozač i suvozač iz drugog vozila teško ozlijeđeni. 

Do okončanja očevida ta će dionica biti zatvorena za promet.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene