Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POČINITELJ PRIVEDEN

Strava u Vukovaru: U obiteljskoj kući napao i teško ozlijedio ženu, od zadobivenih ozljeda preminula je u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijska uprava vukovarsko-srijemska izvijestila je o zločinu koji se dogodio u subotu u Vukovaru.

Policija je izvijestila da su u subotu nešto prije 19 sati zaprimili dojavu da je u Vukovaru u obiteljskoj kući muškarac napao i ozlijedio 38-godišnjakinju te potom pobjegao. 

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

"Žrtva je žurno prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu 'Dr. Juraj Njavro' u Vukovaru radi ukazivanja liječničke pomoći, no jutros, 30. listopada, nadležni bolnice su nas izvijestili kako je zbog teških tjelesnih ozljeda preminula", objavil su.

Policija je ubrzo pronašla 45-godišnjeg Vukovarca te ga privela u vukovarsku policijsku postaju, zbog sumnje da se dovodi u svezu s počinjenjem tog događaja.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske i zamjenica Županijskog državnog odvjetništva u Vukovaru na mjestu događaja su proveli očevid.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene