Šibenik: Bivšu curu nasilno odveo u stan, nadrogirao je i silovao (Foto: Guliver/Thinkstock)
Šibenik: Bivšu curu nasilno odveo u stan, nadrogirao je i silovao (Foto: Guliver/Thinkstock)

U Šibeniku je uhićen 25-godišnjak kojeg je 23-godišnjakinja prijavila za otmicu i silovanje.


Šibenska policija izvijestila je kako je uhitila 25-godišnjeg mladića zbog sumnje da je u Šibeniku silovao 23-godišnjakinju, koju je prethodno nasilno odveo u svoj stan te ju tamo drogirao.

Vezani članci Maja Cvjetković (Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Kako ju 20 godina stariji suprug pušta samu? Maja prošetala u haljini dubokog dekoltea Nasilje, ilustracija (Foto: Pixsell, Dubravka Petrić) Strava u Splitu: Mladić prijetio djeci oružjem i seksualno ih iskorištavao, jednom djetetu davao i drogu

Otmica za koju je osumnjičen dogodila se prije dvadesetak dana. Mladić je, kako piše Šibenik.in, uz ozbiljnu prijetnju oteo djevojku i odveo je u svoj stan, gdje je konzumirala tešku drogu, vjerojatno heroin, a onda ju je u takvom stanju silovao koristeći silu i prijetnje.

Djevojka je slučaj prijavila policiji prošlog petka, nakon čega je kriminalističkim istraživanjem utvrđena sumnja da je 25-godišnjak počinio cijeli niz kaznenih djela, i to prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode, omogućavanja trošenja droge i silovanja.

''Osumnjičeni je toj djevojci protupravno oduzeo slobodu kretanja s ciljem da je odvede u svoj stan, gdje joj je omogućio trošenje droge, a potom je uporabom sile ili prijetnje, bez njezina pristanka, izvršio spolni odnošaj', priopćeno je iz policije.

Do nastavka kaznenog postupka kod državnog odvjetnika 25-godišnjak je bio zadržan kod pritvorskog nadzornika.