Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Strava u Bjelovaru: Pedofil (47) pune dvije godine seksualno zlostavljao dijete

Zlostavljanje i bijeg djece - ilustracija - 1
Zlostavljanje i bijeg djece - ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podiglo je protiv 47-godišnjaka optužnicu zbog više kaznenih djela spolne zloporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Županijsko državno odvjetništvo u Bjelovaru nakon provedene istrage podiglo je pred Županijskim sudom optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1973.) zbog više kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, priopćili su iz tužiteljstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Okrivljenika se tereti da je od početka studenog 2018. godine do početka studenog 2020. u Bjelovaru počinio kaznena djela na štetu djeteta.

Optužnica je podignuta 15. veljače, a državno odvjetništvo predložilo je produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenog 47-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene