Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Saslušana na Županijskom sudu

Ubojica sa sjekirom dobila 48 sati pritvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
86-godišnja A.P. optužena da je ubila druge dvije štićenice udomiteljske obitelji privedena je istražnom sucu, koji je donio odluku o daljnem tijeku postupka.

Nakon saslušanja na Županijskom sudu u Varaždinu starici je određeno zadržavanje od 48 sati zbog osnovane sumnje da je počinila dva teška ubojstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija što se dogodilo? Ubojica mladog Splićanina na hitnu dovezen s ozljedama glave i čeljusti: Prebacili ga u drugi zatvor Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo) slučaj koji je šokirao regiju Starica koja je pomagala masovnom ubojici Edinu Gačiću: "Da, to sam bila ja. Znala sam ga od malih nogu, bio je lijep kao lutka..."

>> Starica sjekirom brutalno ubila dvije štićenice udomiteljske obitelji

Podsjetimo, tijekom noći sa subote na nedjelju u udomiteljskoj obitelji u u međimurskoj općini Selnica, u Praporčanima u ulici Zrinski, A. P. je usmrtila druge dvije štićenice iste udomiteljske obitelji, 88-godišnjakinju iz Svetog Urbana i 81-godišnjakinju iz Gornje Dubrave.

Štićenica je ubojstva počinila s nekoliko udaraca sjekirom oko dva sata u noći. Sat vremena kasnije žalila se udomiteljici da joj nije dobro te tražila da je odvede u bolnicu. Pregledao ju je dežurni liječnik na Odjelu psihijatrije Županijske bolnice u Čakovcu, ali ništa nije upućivalo na to da je počinila ubojstvo.

Žena koja je ubila štićenice s njima je, u kući u kojoj se udomljuju štićenici još od 2000. godine, često ulazila u verbalne sukobe. 86-godišnjakinja ima psihičkih problema, a motiv ubojstava je bio psihička rastrojenost.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene