Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon završene istrage

Osumnjičen da je ubio majku i bacio je u bunar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija podigla je kaznenu prijavu za teško ubojstvo protiv 20-godišnjaka koji je 26. veljače u kući svoje bake u Stankovcima ubio svoju 40-godišnju majku i bacio je u gusternu.

Nakon kriminalističkog istraživanja kojeg je obavila zadarska policija ustanovljeno je kako ima dosta indicija za podizanje optužnice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepoznati počinitelj Stankovci: Načelniku posjekli maslinik, šteta oko 300.000 kuna Slika nije dostupna Vatrogasci na terenu Požar u Stankovcima: Vatrogasci obranili kuće!

>> Ubio majku pa tijelo bacio u cisternu?

O tome su na današnjoj konferenciji za novinare izvijestili načelnik zadarske Policijske uprave Darko Car i načelnik Odjela kriminalističke policije Gašpar Begonja, ne navodeći identitet žrtve ni ubojice.

Policija je za 40-godišnjom D.M. tragala od 26. veljače, kada je njen nestanak prijavila njezina majka.

Neslužbeno se doznaje da je D.S. svoju majku nakon kraće prepirke udario šakom u glavu, a kada je pala na pod, zatukao je s pet smrtonosnih udaraca čekićem. Prema vlastitom priznanju, on je nakon toga otišao od kuće prodati majčinu zlatninu. Prvo je pokušao u Šibeniku, a kada nije uspio zaputio se u Trogir, gdje je zlatninu prodao za 21.000 kuna. Novac je navodno trošio na kockanje, kladionice i noćni provod.

Zbog nasilja nad majkom i bakom D.S. je bio godinu dana u zatvoru, a izašao je prije dva mjeseca. Policiji je poznat još kao 15-godišnjak, kada je zbog krađa i provala bio i popravnom domu u Zadru. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene