Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Devedesetih ordinirao u Beogradu

Uhićenje svodnika u Zagrebu: Strahuju srpski političari?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi srpski političari tresu se od straha da bi njihove seks afere mogle ugledati svjetlo dana ukoliko Slobodan Dubajić Dabi i devojke koje je navodno podvodio 'propjevaju' hrvatskoj policiji!

Slobodan Dubajić Dabi, koji je uhićen u akciji hrvatske policije 'Dinamico' zbog sumnje da je podvodio nekoliko djevojaka, navodno je više od 10 deset godina držao jednu od najelitnijih javnih kuća u Beogradu. Kako srpski Kurir neslužbeno saznaje, blisko surađujući sa vlasnicima uvjerljivo najskupljeg i najprestižnije javne kuće koja je devedesetih postojala u okolini Sremske Kamenice, Dubajić je stekao stalne klijente u tadašnjem državnom vrhu. Navodno su u taj kupleraj dolazili gotovo svi osim Slobodana Miloševića, piše Kurir.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

>> Svodnik u dvije godine zaradio 1.800.000 kuna

'Dabi je 'igrao' vrlo pametno! Najvećim srpskim 'zvjerkama' je slao djevojke 'na račun kuće', a za uzvrat je imao zaštitu i slobodu da neometano posluje. Tada se stalno hvalio da skoro svi političari iz Ministarstva kulture i sporta dolaze na druženje kod njegovih devojaka. U jednom momentu je izgradio veoma bliske veze sa ljudima iz uprave klubova Zvezda i Partizan... Da bi im se dodvorio, imao je običaj da za sportaše i visoke službenike klubova organizira i cjelonoćne orgije. Ništa manje nije bio darežljiv ni prema političarima i drugim javnim osobama, koji sada vjerovatno pocrvene na sam spomen njegovog imena', priča jedan od Dubajićevih najbližih prijatelja.

On dodaje i da političari umešani u seks afere ne strahuju toliko da će Dabi odati njihove ‘’prljave’’ tajne, oni daleko više zaziru od onoga što zna jedna od devojaka koja je sa njim iz Srbije pobjegla u Hrvatsku. 'U pitanju je devojka čije je 'umjetničko' ime Nataša. Ona je Dabijeva najljepša djevojka i ujedno i njegova ljubavnica. Nataša je, iako je tada bila izuzetno mlada, prisustvovala svim navedenim događajima iz devedesetih i verujem da bi o njima dosta opširno mogla posvjedočit. Srpski političari sada s razlogom strahuju da, ako Dabi i ne poklekne pred pritiscima hrvatske policije i 'ne propjeva', ona neće biti toliko jaka', tvrdi sugovornik Kurira.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene