Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen u Istri

Srbin švercao migrante u prtljažnom prostoru, uhvatila ga policija. Određen mu istražni zatvor uz jamčevinu

Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Policija (Foto/Arhiva: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu ispitalo je 62-godišnjeg državljana Srbije, uhvaćenog s vozilom punim migranata.

Sumnja se da je 62-godišnjak u petak u jutarnjim satima sudjelovao u švercanju migranata kroz Hrvatsku do Slovenije za novčanu nagradu. Migrante je na području grada Siska ukrcao u vozilo kojim je upravljao.

Pročitajte i ovo Rishi Sunak, britanski premijer Izglasan zakon Pala je odluka: Ujedinjeno Kraljevstvo tražitelje azila šalje u Ruandu, stigao odgovor UN-a Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata

Dio migranata smjestio je u prtljažni prostor, svjestan da taj prostor vozila nije namijenjen prijevozu osoba – da je bez dovoljno mjesta, bez sjedala i bez sigurnosnih pojasa.

Vozilom su krenuli u smjeru državne granice sa Republikom Slovenijom. Zaustavili su ga policajci na području mjesta Lupoglav.

Županijskom sudu u Puli podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od bijega okrivljenika.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog i odredio mu istražni zatvor uz mogućnosti da se istražni zatvor zamijeni jamstvom u novčanom iznosu od 150.000 kuna.

Aktualno Ovo je jedini hrvatski grad čiji stanovnici mogu odvajati 6 vrsta otpada, a da pritom ne moraju ni – izuti papuče Razvrstavanje smeća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Razvrstavanje smeća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota (Foto: Dnevnik.hr) Zamjenik gradonačelnika Boris Piližota (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Razvrstavanje smeća (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Razvrstavanje smeća (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Smetlari u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Smetlari u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Smetlari u Osijeku (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Hrvatska Ovo je jedini hrvatski grad čiji stanovnici mogu odvajati 6 vrsta otpada, a da pritom ne moraju ni – izuti papuče 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene