Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oko 5000 kuna štete

Sramotna pljačka u Splitu: "Kupili smo potrepštine i lijekove za bolesnu majku, koja je nepokretna. Ostavili su nam samo WC papir"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drska i sramotna pljačka dogodila se u subotu navečer na parkiralištu trgovačkog centra u Splitu. Ljudi koji su opljačkani rekli su da su kupovali potrebne stvari za bolesnu i nepokretnu ženu. Slučaj je prijavljen policiji.

U subotu, oko 20 sati ispred trgovačkog centra u Splitu dogodila se drska i sramotna krađa. Iz automobila parkiranog na vanjskom pješčanom parkiralištu ukradene su gotovo sve stvari. 

"Za bolesnu majku, koja je nepokretna i dijabetičarka, kupili smo potrepštine i lijekove iz Konzuma, Jyska i City Centra, sveukupno u vrijednosti višoj od 5000 kuna. Sve su nam odnijeli. Sve vrećice koje su bile u automobilu. Čak i prenatal tablete za trudnoću. Ostavili su nam samo WC papir", rekao je čitatelj za portal Dalmacija danas.

Pljačka se dogodila dok je par obavljao ostatak kupovine u centru. Na vozilu, Golfu 2 crvene boje, ostali su vidljivi tragovi provale. Slučaj je prijavljen policiji.

Pročitajte i ovo Provala (Foto: Getty Images) Pokrao gotovo 150.000 kuna Svestrani serijski provalnik uhvaćen nakon 57 akcija: Vozio ukraden auto, živio ilegalno u stanu, provaljivao u ribarnice...

Pročitajte i ovo Provalnik, ilustracija (Foto Getty) ZATEČEN U KRAĐI Noćna drama u Puli: Provalnik uhvaćen na djelu, policiji ga predao ukućanin

Ukradena je hrana, posteljina, lijekovi, božićno drvce, kava, med, dioptrijske naočale... Mole se građani Splita koji imaju saznanja o događaju da kontaktiraju policiju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene