Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZATEČEN U KRAĐI

Noćna drama u Puli: Provalnik uhvaćen na djelu, policiji ga predao ukućanin

Provalnik, ilustracija (Foto Getty)
Provalnik, ilustracija (Foto Getty)
Osumnjičeni za više krađa u petak će biti priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave u Puli. U posljednjem pokušaju krađe spriječio ga je ukućanin u čiji je stan provalio.

Pulska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvadeset devetogodišnjim muškarcem i prijavila ga zbog dvije krađe i pokušaja jedne teške krađe.

Muškarca se sumnjiči da je 7. listopada oko 9 sati iz stana u Negrijevoj ulici u Puli pokušao ukrasti novčanik, u čemu ga je spriječio ukućanin te zadržao do dolaska policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ŠTETA OD 500 KUNA Dolazi sibirska zima, a mi ne znamo? Provalio u kuću, 89-godišnjakinji skinuo i ukrao radijatore

Također ga se sumnjiči da je u noći s 11. na 12. rujna provalio u stan u Radićevoj ulici u Puli te ukrao stalak s džepnim satovima, čime je oštetio 58-godišnjeg vlasnika za nekoliko tisuća kuna.

Pročitajte i ovo Krađa, ilustracija - 1 Policija upozorava građane Deset sekundi i kreditna kartica - to je dovoljno da provalnici uđu u vaš dom. Provjerili smo koliko im je lakše zato što nosimo maske

Rujansku seriju krađa nastavio je 20. rujna navečer, kada je iz stana u Mažuranićevoj ulici u Puli odnio razne kozmetičke proizvode, čime je oštetio 54-godišnju vlasnicu za više tisuća kuna.

Osumnjičeni će tijekom petka biti priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene