Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičeno sedam osoba

Baka (71) tražila da joj zastraše unuku, otmičari se zanijeli pa oteli i prijateljice

Splitska policija završila je istragu otmice četiri osobe za koju je osumnjičeno više osoba, a jedna od njih je 44-godišnja policajka.

Više je osoba u dobi od 21, 22, 24, 25, 44, 61 i 71 godine, od kojih je 44-godišnjakinja policajka, osumnjičeno da je otelo dvije 20-godišnjakinje, 19-godišnjakinju i 32-godišnjakinju. Otmica se dogodila u subotu na splitskom području.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Jadranskoj magistrali Obavljen očevid FOTO Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali, policija traži svjedoke Ilustracija Pucali na djecu Naoružana banda na motorima upala u školu i odvela više od 280 učenika: To područje kontrolira odcijepljena frakcija Boko Harama

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je 71-godišnjakinja zatražila i angažirala odnosno potakla 24-godišnjakinju da 19-godišnjakinju zaplaši zbog njezina odlaska od kuće", priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

24-godišnjakinja je angažirala ostale osumnjičene za otmicu da joj pomognu. Četiri otete odveli su iz stana u Splitu i vozilom odvezli na šire solinsko područje, gdje su ih ostavili.

Nitko nije ozlijeđen, a protiv navedenih su podnesene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Neslužbeno doznajemo da je 71-godišnjakinja baka 19-godišnje djevojke. Nju su otmičari trebali samo zastrašiti da se vrati kući. 44-godišnja policajka nije djelatnica PU splitsko-dalmatinske. Kojoj policijskoj upravi pripada, za sada nije poznato.

U trenutku kad se sve događalo s 19-godišnjakinjom su u istom stanu bile njezine prijateljice - dvije 20-godišnjakinje i 32-godišnjakinja. Otmičari su se zanijeli i sve ih oteli.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene