Mladić star samo 21 godinu poginuo je u strašnoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas oko četiri sata ujutro u mjestu Hodošan u Međimurskoj županiji.


Očevidom je utvrđeno da je vozač, 19-godišnji mladić, bio pod utjecajem alkohola. U jednom trenutku izgubio je nadzor nad vozilom te je sletio s ceste i zabio se u zid kuće.

U vozilu su osim njega bila još tri putnika, sve mladići u dobi od 18, 20 i 21 godinu. Najstariji među njima, 21-godišnji mladić u strašnoj je prometnoj nesreći izgubio život.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija - 5 Objavila Svjetska zdravstvena organizacija: Uz Varaždinsku, još jedna hrvatska županija po stopi rasta zaraženih najgora u Europi Strašna nesreća na A1 - 4 poginulih 5 ozlijeđenih - 3 Šef radnika koji su stradali u nesreći na A1: "Čuju se jauci, jedna žena mi kaže, 'Gazda zovite Hitnu. Pobrao nas je kamion, ima i poginulih'"

Strava u Kaštel Novom: 20-godišnjak nastrijeljen pištoljem u glavu

Mladići su se vozili u Hondi Civic koju je Županijska državna odvjetnica koja je izašla ne teren privremeno oduzela radi vještačenja.

'To je strašna tragedija, ali to se događa kad se spoje alkohol i mladi ljudi. Ja ne poznajem te dečke osobno, ali znao sam ih viđati zajedno. Žao mi je njihovih roditelja', rekao je jedan mještanin. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook