Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Smaknut poznati riječki odvjetnik i njegov sin

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primorsko-goranska policija potvrdila je jutros da su jučer na Lošinju ubijeni tamošnji odvjetnik i poduzetnik Hrvoje Lešić i njegov sin Domagoj.

Njihova tijela su s prostrijelnim ranama pronađena oko 14 sati na otvorenom prostoru pokraj groblja u Sv. Jakovu. Odmah nakon pronalaska tijela formiran je poseban policijski tim čiji je zadatak utvrditi sve okolnosti ovog zločina.

Očevid još traje zajedno s kriminalističkom obradom u kojoj se intenzivno i sveobuhvatno provjeravaju sve činjenice vezane uz ovaj slučaj, izvjestila je policija.

Na mjestu pronalaska tijela jučer su izašli predstavnici Istražnog centra Županijskog suda u Rijeci, županijskog Državnog odvjetništva iz Rijeke, riječkog Zavoda za sudsku medicinu, te kriminalistički vještaci iz Zagreba.

Odvjetnik Hrvoje Lešić, prvi načelnik tadašnje općine Cres-Lošinj nakon ostamostaljenja Hrvatske, bavio se građevinskim poduzetništvom, a u medijima je ranije izvještavano o njegovim sukobima s poslovnim partnerima te o navodnoj prijetnji smrću koja mu je upućena ove godine.


Pročitajte i ovo Fotografija Alekseja Navaljnog u Milanu Progon ne prestaje U Moskvi uhićen još jedan odvjetnik Alekseja Navaljnog, razlog je nevjerojatan Slika nije dostupna Majka i sin pronađeni mrtvi u stanu

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene