Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Primorsko-goranska policija potvrdila je jutros da su jučer na Lošinju ubijeni tamošnji odvjetnik i poduzetnik Hrvoje Lešić i njegov sin Domagoj.


Njihova tijela su s prostrijelnim ranama pronađena oko 14 sati na otvorenom prostoru pokraj groblja u Sv. Jakovu. Odmah nakon pronalaska tijela formiran je poseban policijski tim čiji je zadatak utvrditi sve okolnosti ovog zločina.

Očevid još traje zajedno s kriminalističkom obradom u kojoj se intenzivno i sveobuhvatno provjeravaju sve činjenice vezane uz ovaj slučaj, izvjestila je policija.

Na mjestu pronalaska tijela jučer su izašli predstavnici Istražnog centra Županijskog suda u Rijeci, županijskog Državnog odvjetništva iz Rijeke, riječkog Zavoda za sudsku medicinu, te kriminalistički vještaci iz Zagreba.

Odvjetnik Hrvoje Lešić, prvi načelnik tadašnje općine Cres-Lošinj nakon ostamostaljenja Hrvatske, bavio se građevinskim poduzetništvom, a u medijima je ranije izvještavano o njegovim sukobima s poslovnim partnerima te o navodnoj prijetnji smrću koja mu je upućena ove godine.


Vezani članci Umirovljenici, ilustracija Sina i snahe javno se odriču: "Ne preostaje nam drugo, nisu nas nazvali četiri godine". Oglasio se i prozvani sin Veljko Miljević Mamićev odvjetnik o mogućem izvršenju kazne u BiH: ''Neće to baš ići tako kako je netko zamislio''