Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automat klub Royal

Razbojnik upao u kockarnicu u Šibeniku: Hrabrom zaposleniku propucao obje noge i pobjegao bez plijena

Policijski očevid, arhiva (Foto: Pixell)
Policijski očevid, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Naoružani maskirani muškarac upao noćas u automat klub Royal u Šibeniku i tražio novac, a kada mu ga je zaposlenik kockarnice odbio dati, pucao je u njega i teško ga ranio.

Napad se dogodio malo iza ponoći, kada je naoružani maskirani muškarac upao u automat klub i tražio novac. Trideset osmogodišnji zaposlenik odbio mu je predati gotovinu, a razbojnik je pucao u njega iz vatrenog oružja i teško ga ranio. Iz automat kluba pobjegao je bez novca.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Slika nije dostupna U VEČERNJIM SATIMA U Šibeniku opljačkana banka, ukradena još nepoznata količina novca. Pljačkaš je u bijegu

Ranjeni djelatnik automat kluba prevezen je u šibensku Opću bolnicu, a iako ima teške ozljede, život mu nije ugrožen.

Muškarac je propucan u donje ekstremitete, ali nisu mu ugrožene nikakve vitalne funkcije, rekla je ravnateljica bolnice dr. Sanja Jakelić.

Policija provodi intenzivnu istragu noćašnjeg pokušaja razbojništva i traga za osobom koja je pokušala pljačku i pritom ranila 38-godišnjaka, doznaje se od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske Marice Kosor. (Hina)

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene