Policijski očevid, arhiva (Foto: Pixell)
Policijski očevid, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell

Naoružani maskirani muškarac upao noćas u automat klub Royal u Šibeniku i tražio novac, a kada mu ga je zaposlenik kockarnice odbio dati, pucao je u njega i teško ga ranio.


Napad se dogodio malo iza ponoći, kada je naoružani maskirani muškarac upao u automat klub i tražio novac. Trideset osmogodišnji zaposlenik odbio mu je predati gotovinu, a razbojnik je pucao u njega iz vatrenog oružja i teško ga ranio. Iz automat kluba pobjegao je bez novca.

Vezani članci Iskapanja kod crkve sv. Frane u Šibeniku - 5 Na šibenskom groblju otkrili više od 600 lubanja, ali i cijelih kostura: "Pretpostavljamo da ih uokolo ima još jako puno" Istražitelji na mjestu ubojstva Tedija Slamića - 1 Što se krije iza nezapamćene tragedije koja je pogodila šibenski kraj: "Ništa se neće vratiti. Kamo sreće da se može vratiti..."

Ranjeni djelatnik automat kluba prevezen je u šibensku Opću bolnicu, a iako ima teške ozljede, život mu nije ugrožen.

Muškarac je propucan u donje ekstremitete, ali nisu mu ugrožene nikakve vitalne funkcije, rekla je ravnateljica bolnice dr. Sanja Jakelić.

Policija provodi intenzivnu istragu noćašnjeg pokušaja razbojništva i traga za osobom koja je pokušala pljačku i pritom ranila 38-godišnjaka, doznaje se od glasnogovornice Policijske uprave šibensko-kninske Marice Kosor. (Hina)