Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprovocirao svađu pa stradao

Sesvete: Izbo maloljetnika jer ga je napao s još trojicom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
N.B. (20) osumnjičen je za teško ubojstvo u pokušaju nad 17-godišnjakom te je doveden istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu.

Iako se sumnjalo kako je mladić nožem napao maloljetnika zbog sukoba oko parkirnog mjesta pred trgovinom u Sesvetama, odnosno kod noćnog kluba, istraga je utvrdila da je 22. svibnja, u pet sati ujutro, 17-godišnjak isprovocirao svađu koja je završila njegovim teškim ranjavanjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Istraga u tijeku U Vinkovcima napali trojicu maloljetnika i 18-godišnjaka, policija traži nasilnike

>> Sesvete: Nožem izbo 17-godišnjaka zbog parkinga

Doznajemo da je osumnjičeni N.B. sjedio s prijateljicom u Opel Vectri na parkiralištu u Soblinečkoj ulici. Autu su u jednom trenutku prišla četvorica maloljetnika i počeli s provokacijama. N.B. kazao im je 'ne bacajte te predmete na moj auto, razbit ćete ga', na što su ga maloljetnici izvukli iz vozila i stali šamarati.

N.B. izvukao je nož i zadao nekoliko uboda 17-godišnjaku. Nož je odbacio u jendom dvorištu, a maloljetnik je zbrinut u KB Dubrava. Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene