Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UZROK SMRTI JOŠ NEPOZNAT

Kod Plomina pronađeno tijelo riječkog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četrdesetdvogodišnji riječki odvjetnik Sergej Škorić koji je nestao u četvrtak kada se udaljio s mjesta prebivališta u Rijeci, pronađen je mrtav u petak poslijepodne na području Plomina, na Labinštini, potvrdila je Hini istarska policija.

 

Pročitajte i ovo Ilustracija, Miroslav Plišo Ne idu u pritvor Zaštitari swingerskog kluba pretukli sina poznatog odvjetnika, napadnuta i vozačica taksija. Pokušali i pucati na policajca, oglasio se otac Donald Trump u sudnici Svjedočio pred porotom Trump tuži svog bivšeg odvjetnika za više od 500 milijuna dolara: Nazvao ga rasistom i govorio povjerljive stvari

Nestanak riječkog odvjetnika prijavljen je Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, a u trenutku kada je Škorić otišao s kućne adrese bio je odjeven u tamne traperice, bijelu košulju dugih rukava s uzdužnim plavim prugama, crni sako, crnu jaknu i sivo-crne cipele. U potrazi za nestalim odvjetnikom sudjelovali su pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre te labinski vatrogasci.

Prema podatcima policije, beživotno tijelo muškarca pronađeno je u petak oko 15 sati u šumi na predjelu Plominskog Zagorja, a glasnogovornica Policijske uprave istarske u subotu poslijepodne, nakon što je obavljena službena identifikacija tijela, potvrdila da je riječ o riječkom odvjetniku Sergeju Škoriću.

Istraga o uzrocima i okolnostima smrti je u tijeku. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene