Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

Zagreb: Sa četiri promila u krvi ozlijeđen ležao na cesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U bolnici su ubrzo vađenjem krvi ustanovili da je muškarac u izrazito alkoholiziranom stanju te da ima frakturu rebara, čeljusti i vjeđa.

S četiri promila u krvi i teškim ozljedama 40-godišnji Ž. M. besvjesno je ležao na cesti u zagrebačkom Maksimiru u petak kada ga je hitna pomoć nešto prije 23 sata prevezla u KBC Zagreb.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Slika nije dostupna Čašica uz ručak? Usred dana mrtav pijan vozio auto: Pogledajte koliko promila je imao 48-godišnjak

U bolnici su ubrzo vađenjem krvi ustanovili da je muškarac u izrazito alkoholiziranom stanju te da ima frakturu rebara, čeljusti i vjeđa. Kobne ozljede koje je zadobio najvjerojatnije su posljedica pada, budući da nisu uočeni ikakvi tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo.

Zagreb: Kirurgu završila smjena pa ostavio pacijenta usred operacije

Prema posljednjim informacijama, stanje ozlijeđenog M. Ž. je teško i na zagrebačkom Rebru bori se za život. Slučaj je policiji prijavila njegova majka dva dana kasnije. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene