Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pao' diler

S dva pomagača stalnim mušterijama dilao kokain po Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija sumnjiči 35-godišnjaka iz Dubrovnika za nabavu i preprodaju većih količina kokaina.

Policija osnovano sumnja da je pakiraokokain u vrećice od tri do sedam grama i prodavao na dubrovačkom području za 500 kuna po gramu. Kako je priopćeno iz dubrovačko-neretvanske Policijske uprave, osumnjičen je ne samo da je osobno prodavao kokain nego da je u prodaju stalnim kupcima uključio i dvije muške osobe.

Pročitajte i ovo Marbella Šef Mocro mafije Narkobos pobjegao zbog pogreške španjolskog suda: Otkriveno da je planirao ubojstvo nizozemske princeze Screenshot Vrijedan teret VIDEO Talačka kriza na brodu punom kokaina: Jedan švercer ubio drugoga i bacio ga u more, ostale zatočio

>> U Zadru 'pao' s 213 grama kokaina

Jedan je 34-godišnjak koji će naknadno uz kaznenu prijavu biti doveden pred istražnog suca jer se nalazi na liječenju u bolnici, a drugi je 33-godišnjak koji je uhićen 14. listopada, a istražni sudac mu je odredio jednomjesečan pritvor.

Premetačinom 35-godišnjakove obiteljske kuće u Dubrovniku pronađena je i oduzeta razna dokumentacija, više mobitela, osobne isprave, detektor skrivenih kamera i prislušnih uređaja, 780 eura, 8300 kuna i drugo.

Osumnjičenik će danas uz kaznenu prijavu biti doveden u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene