Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izletio iz taksija i skočio

Rus kupio čaj i bacio se sa Skradinskog mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros se ruski državljanin bacio sa Skradinskog mosta na autocesti Split-Zagreb, nakon što se do mosta dovezao taksijem koji je uzeo u Šibeniku.

Ušavši u taksi rekao je vozaču da ga vozi prema Zagrebu, a prvi puta je zatražio da se zaustave na odmorištu Krka gdje je kupio dva ledena čaja. Nakon što je kupio dva ledena čaja nastavili su vožnju da bi u trenutku kada su prelazili preko mosta od vozača taksija zatražio da se zaustave. Vozač je odbio zaustavljanje na mostu pa je Rus nasilno izašao  iz vozila, preskočio ogradu i bacio se s mosta.

Pročitajte i ovo Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić lom u stranci Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju Marin Miletić i Marija Selak Raspudić Anketa Dnevnika Nove TV Na čijoj ste strani po pitanju raskola u Mostu? Pogledajte kako ste glasali

Čim je primljena dojava, oko devet sati na to je mjesto, osim Hitne medicinske pomoći, stigla policija koja je nakon potrage oko 12 sati ispod mosta pronašla truplo muškarca koje je, po nalogu istražnoga suca Županijskoga suda u Šibeniku, prevezeno na Odjel patologije šibenske Opće bolnice radi obdukcije i potvrđivanja identiteta, navodi se u današnjem priopćenju šibensko-kninske Policijske uprave. Policija također navodi da i dalje utvrđuje okolnosti u kojima se ta tragedija dogodila.(D. Ma/H)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene