Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Raskrinkana

Rijeka: Uhićena pljačkašica po stanovima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje da je najmanje dva puta drsko opljačkala starije osobe u njihovim stanovima, uhićena je 24-godišnja Riječanka.

Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je ta Riječanka početkom ožujka pokucala na vrata obiteljske kuće u Pletencima u blizini Rijeke i prosila novac. Šezdesetosmogodišnji Riječanin uveo ju je u kuću i dao joj trideset kuna te joj je ponudio hranu i piće. Nakon kraćeg razgovora, 24-godišnjakinja ga je zagrlila te mu iz džepa hlača ukrala 670 kuna.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dome, slatki dome Htjeli biste kupiti novi stan? Sjednite i pogledajte ove podatke Sandra Benčić Priuštivi najam Hrvati odgađaju zasnivanje obitelji jer nemaju gdje živjeti: Evo kako će to riješiti oporbenjaci ako dođu na vlast

U obiteljsku kuću u Rubešima na području Kastva došla je 14. ožujka prositi novac. Kada joj je 77-godišnja stanarka dala 10 kuna, djevojka je zatražila vode i kruha. Kad je starica otišla u drugu prostoriju, iz lisnice joj je ukrala novac. Kradljivica će biti kazneno prijavljena. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene