Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog sumnje da je najmanje dva puta drsko opljačkala starije osobe u njihovim stanovima, uhićena je 24-godišnja Riječanka.


Primorsko-goranska Policijska uprava izvijestila je da je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno kako je ta Riječanka početkom ožujka pokucala na vrata obiteljske kuće u Pletencima u blizini Rijeke i prosila novac. Šezdesetosmogodišnji Riječanin uveo ju je u kuću i dao joj trideset kuna te joj je ponudio hranu i piće. Nakon kraćeg razgovora, 24-godišnjakinja ga je zagrlila te mu iz džepa hlača ukrala 670 kuna.

Vezani članci APN: Počele prijave za subvencionirane kredite - 4 Počele prijave: U samo sat i pol APN zaprimio 600 zahtjeva za subvencioniranje kredita Slika nije dostupna Karlovac: Uhićena neuspješna pljačkašica poštanske poslovnice

U obiteljsku kuću u Rubešima na području Kastva došla je 14. ožujka prositi novac. Kada joj je 77-godišnja stanarka dala 10 kuna, djevojka je zatražila vode i kruha. Kad je starica otišla u drugu prostoriju, iz lisnice joj je ukrala novac. Kradljivica će biti kazneno prijavljena. (Hina)