Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u Zagrebu

Razbojnik ranjen u zasjedi koju je postavila policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom uhićenja tri osobe, koje se dovode u vezu s izvršenjem više kaznenih djela razbojstava na području Grada Zagreba, večeras u 20,45 sati u Kozinčevu putu u Zagrebu došlo je do ranjavanja jednog od uhićenih, izvijestila je zagrebačka policija.

Prema neslužbenim informacijama policija je, prema nalogu suda, nekoliko dana čekala trojicu muškaraca koje dovode u vezu s više razbojstava. Večeras su razbojnici upali u unaprijed postavljenu policijsku zasjedu. Jedan je od razbojnika pružao otpor pa je došlo do pucnjave u kojoj je ozlijeđen. drugu dvojicu policija je uhitila.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mladića izrešetali i bacili u bunar Slučaj "bunar": 22-godišnjak iz Kaštela osumnjičen za pokušaj ubojstva Slika nije dostupna Jedan ranjen NEPOZNATA OSOBA PUCALA NA MIGRANTE Incident kod Horgoša

S obzirom da se radi o osobama koje su do sada evidentirane radi više kaznenih djela s elementima nasilja, između ostalog i razbojstava, uhićenje su provodili djelatnici specijalne policije. Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u Općoj bolnici Sveti Duh.

Na mjestu događaja provodi se očevid, te se utvrđuju okolnosti ranjavanja uhićene osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene