Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mladića izrešetali i bacili u bunar

Slučaj "bunar": 22-godišnjak iz Kaštela osumnjičen za pokušaj ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija je u srijedu navečer privela 22-godišnjaka iz Kaštela zbog sumnje da je pokušao ubiti 20-godišnjeg mladića koji je u subotu u Vrsinama kod Trogira pronađen u praznom bunaru s 10 prostrijelnih rana.

"Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom provedenim zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju", izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Pročitajte i ovo Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu Ivan Kaštelan i Ana Hinić - 2 Ravnateljice nije bilo Roditelj u učionici nasrnuo na profesora: "Ovo nije prvi napad u toj školi, što je poduzela ravnateljica?"

Sumnjiči ga se da je 21. siječnja u mjestu Vrsine vatrenim oružjem nanio teške tjelesne ozljede 20-godišnjaku nakon čega ga je ostavio u suhom bunaru i udaljio se s mjesta događaja.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja podignuta je kaznena prijava, a 22-godišnjak se nalazi u pritvoru. Policija provodi daljnje kriminalističko istraživanje nad još jednom osobom koja se dovodi u vezu s ovim događajem, doznaje se u policiji.

Podsjetimo, ranjenog 20-godišnjaka iz Kaštela u subotu je u Vrsinama, 15-ak kilometara od Trogira, spasio mještanin koji je šetao psa i čuo zapomaganje. O tome je obavijestio nadležne službe nakon čega su mladog Kaštelanina s teškim ozljedama iz bunara izvukli vatrogasci.

Ozlijeđeni mladić je policiji rekao da su ga u petak navečer napali nepoznati muškarci s kapuljačama na glavi i ugurali u prtljažnik automobila. Nakon što su u njega ispalili 10 hitaca bacili su ga u 3 metra dubok bunar.

Zbog teških tjelesnih ozljeda zadržan je na Odjelu Traume KBC -a Split, no nalazi se izvan životne opasnosti.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene