Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u Istri

Radnik pao s dizalice i poginuo, drugoga spašavali vatrogasci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na gradilištu u Funtani došlo je do nesreće u kojoj je jedan radnik poginuo, a drugi je ozlijeđen, javlja policija.

U Funtani je prilikom nesreće na radu smrtno stradao jedan radnik. Drugi je radnik ozlijeđen, a težina njegovih ozljeda zasad nije poznata.

Pročitajte i ovo Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći

Policija je u ponedjeljak oko 9:10 zaprimila dojavu da je u kampu Istra na području Funtane jedan radnik pao s građevinske dizalice i smrtno stradao, a da je drugi na dizalici ozlijeđen te da vatrogasci pokušavaju doći do njega.

Djelatnici JVP-a Poreč spustili su ozlijeđenog radnika s dizalice oko 10:30. Na mjestu događaja policija će, zajedno s nadležnim državnim odvjetnikom, obaviti očevid.

Aktualno Agrokor otišao u povijest: Od danas na tržištu posluje Fortenova grupa +0 Fortenova grupa (Foto: DNEVNIK.hr) Hrvatska Agrokor otišao u povijest: Od danas na tržištu posluje Fortenova grupa 1/1 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene