Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Provalnički dvojac u godinu dana ukrao milijun kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhvatila 39-godišnjaka za kojega vjeruje da je u posljednje tri godine na širem zagrebačkom području, zajedno s poznanikom, provalio u 50 stanova, kuća i vozila iz kojih je ukrao stvari vrijedne gotovo milijun kuna.

Sumnja se da su 39-godišnjak i njegov poznanik, kojemu policija još nije utvrdila identitet, osobnim automobilima 'opel kadett' i 'alfa romeom' prvo pronalazili mete, odnosno 'izviđali teren'", a potom su zajedno provaljivali i krali stvari.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vodič za sigurnost Godišnji odmor se lako može pretvoriti u noćnu moru: Policija objavila važna upozorenja i savjete Provalnik ustrijelio samoga sebe Odskakutao u bolovima VIDEO Lolek i Bolek na zadatku: Pokušali provaliti u kuću pa jedan ustrijelio samoga sebe

Na meti su im bili stanovi, kuće i vozila, a jednom su provalili i u poduzeće. Uglavnom su krali tehničku robu, nakit i ručne satove, a pretpostavlja se da su u svom provalničkom pohodu veći broj osoba oštetili za ukupno 984 tisuće kuna.

Dio ukradenih stvari pronađen je u stanu i automobilu 39-godišnjaka koji je nakon kriminalističke obrade odveden u zatvor jer je za njim tjeralicu raspisao zagrebački Županijski sud, a tražile su ga i osječka i riječka policija. Riječ je o osobi s podebljim policijskim dosjeom u kojemu mu je pobrojano 20-ak kaznenih prijava zbog teških krađa, gospodarskih prijevara i krivotvorenja dokumenata.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene