Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SMIJEH U BALAMA

Provalili u poštu, ukrali sef, utrpali ga u automobil, a onda... Kakav peh!

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Nepoznati počinitelj provalio je rano jutros u poslovnicu pošte u Balama i pokušao ukrasti sef.

Dok policija, koja je noćas oko 3:55 sati zaprimila dojavu o aktivaciji alarma u poslovnici pošte u Balama, utvrđuje kako je nepoznati počinitelj provalio u poslovnicu pošte i pokušao otuđiti sef, pojavile su se neslužbene informacije o tijeku događaja.

Provalnici su obili ulazna vrata pošte i izvukli sef do parkirališta gdje su ga navodno stavili u prtljažnik automobila kojim su se dovezli do Bala.

Međutim, pljačkaši su imali "peh" jer im automobil, nakon što su ukrcali sef, nije više mogao upaliti pa im nije preostalo ništa drugo nego li pješice pobjeći, piše Glas Istre.

Pročitajte i ovo Obojani novac PITANJE SIGURNOSTI Bankomati svako malo lete u zrak, ali ''minerima'' se lako može stati na kraj: Što rade banke i policija?
Pročitajte i ovo Ilustracija JE LI OGLADNIO? Vlasnik kuće pokraj Gline šokirao se otvorivši zamrzivač: Drski lopov odlučio se na bizarnu krađu
 
Sef nije otvoren i novac je ostao u njemu, a on u haubi. Mještane Bala navodno je sve dobro nasmijalo, a policija će službene informacije objaviti nakon što utvrdi sve okolnosti događaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene