Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen i ilegalan pištolj

Provalili u kuću pa ukrali luksuzni automobil, policija ga pronašla demontiranog u radionici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca starih 34 godine koji su u subotu provalili u stan na zagrebačkom Srebrnjaku te, nakon što su otuđili ključeve, ukrali luksuzni Porsche Macan u vlasništvu slovenske tvrtke.

Policija je automobil ubrzo pronašla u radionici u Dubravi gdje su uhitili dvojicu osumnjičenih. Lopovi su s automobila već demontirali plastiku i kokpit te rastavljene dijelove ostavili u prtljažniku.

Pročitajte i ovo Policija traži ove ljude Od srpnja Jeste li ih vidjeli? Policija treba pomoć građana kako bi pronašla ove osobe Prepoznajete li osobu s fotografije? Pogledajte Prepoznajete li osobu s fotografije? Policija traži ovog muškarca od prosinca prošle godine

U radionici su pronađeni i ilegalan pištolj sa streljivom te dijelovi drugih automobila – zračni jastuci, razna elektronika, elektroničke naprave s priključkom koje služe za dijagnostiku vozila ili slično.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu Zagreb.

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene