Policija pronašla ukradeni Porsche
Policija pronašla ukradeni Porsche Foto: Zagrebačka policija

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu muškaraca starih 34 godine koji su u subotu provalili u stan na zagrebačkom Srebrnjaku te, nakon što su otuđili ključeve, ukrali luksuzni Porsche Macan u vlasništvu slovenske tvrtke.


Policija je automobil ubrzo pronašla u radionici u Dubravi gdje su uhitili dvojicu osumnjičenih. Lopovi su s automobila već demontirali plastiku i kokpit te rastavljene dijelove ostavili u prtljažniku.

Vezani članci Rekordna zapljena ilegalnog duhana na području PU varaždinske - 1 Rekordna zapljena duhana varaždinske policije: Prekršio samoizolaciju pa pokušao prošvercati 6 tona duhana Josip Biljan Iznenada preminuo Josip Biljan, načelnik Policijske uprave ličko-senjske

U radionici su pronađeni i ilegalan pištolj sa streljivom te dijelovi drugih automobila – zračni jastuci, razna elektronika, elektroničke naprave s priključkom koje služe za dijagnostiku vozila ili slično.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu Zagreb.