Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog prijetnje smrću bivšem načelniku splitske kriminalističke policije, 57-godišnjem A.B. danas bi u istražni centar Županijskog suda u Splitu trebao biti priveden 57-godišnji M.M., potvrđeno je danas na tiskovnoj konferenciji u policiji.


Riječ je o događaju koji se zbio jučer oko 9 sati na Poljudskom šetalištu ispred kafića 'Muflon'. Tamo je M.M. zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa prvo napao verbalno, a zatim i tjelesno A.B., zaprijetivši mu smrću. Do sukoba je došlo jer M.M. smatra kako je on vlasnik kafića 'Muflon', a ne bivši načelnik A.B.

Vezani članci Ukrajinska vojska G7 osuđuje gomilanje ruske vojske na granici s Ukrajinom: Zaustavite provokacije i smirite napetosti Ranko Bon Aktivist koji je načelnika nazvao pravim žoharom dobio na sudu za ljudska prava: ''To bila rasprava od javnog interesa''

Dva sata kasnije pred 'Muflon' je stigao i 24-godišnji D.M, inače sin M.M.-a, te se svojim golfom zaletio u kafić. No, sve se završilo samo s manjom materijalnom štetom. Otac i sin jučer su privedeni u policijsku postaju na prekršajnu obradu, a zatim i prekršajnom sucu u Splitu. Temeljem naloga izvršena je i pretraga stana koji M.M. koristi.