Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neriješeni imovinsko-pravni odnosi

Prijetio smrću bivšem načelniku krim policije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog prijetnje smrću bivšem načelniku splitske kriminalističke policije, 57-godišnjem A.B. danas bi u istražni centar Županijskog suda u Splitu trebao biti priveden 57-godišnji M.M., potvrđeno je danas na tiskovnoj konferenciji u policiji.

Riječ je o događaju koji se zbio jučer oko 9 sati na Poljudskom šetalištu ispred kafića 'Muflon'. Tamo je M.M. zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa prvo napao verbalno, a zatim i tjelesno A.B., zaprijetivši mu smrću. Do sukoba je došlo jer M.M. smatra kako je on vlasnik kafića 'Muflon', a ne bivši načelnik A.B.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pokrenuta istraga Bivši načelnik policije obavještavao osumnjičenika o istrazi koja se vodila protiv njega Eksplozija na Krimu Rat u Ukrajini VIDEO Silovita eksplozija na Krimu: Ukrajina bombardirala luku i uništila važan ruski brod, pokrenula i vrlo osjetljivo pitanje

Dva sata kasnije pred 'Muflon' je stigao i 24-godišnji D.M, inače sin M.M.-a, te se svojim golfom zaletio u kafić. No, sve se završilo samo s manjom materijalnom štetom. Otac i sin jučer su privedeni u policijsku postaju na prekršajnu obradu, a zatim i prekršajnom sucu u Splitu. Temeljem naloga izvršena je i pretraga stana koji M.M. koristi.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene