Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U dvorištu Veleprometa

Pritvoren zbog ratnog zločina u okupiranom Vukovaru: Kao pripadnik pobunjenih Srba fizički zlostavljao 24-godišnjeg civila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarski policajci dovršili su krim istraživanje nad uhićenim 71-godišnjakom iz Vukovara. Tada 41-godišnjak iz Vukovara, osumnjičen je da je u studenome 1991. godine teško fizički zlostavljao civilnu osobu, tada 24-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Vukovarski policajci dovršili su krim istraživanje nad uhićenim 71-godišnjakom iz Vukovara. Osumnjičen je da 1991. godine počinio ratni zločin u dvorištu Veleprometa.

Pročitajte i ovo Rafael Krešić i Dina Čevid "Bit će teško dokazati optužbe" Odvjetnik upozorio na probleme u slučaju Matanić: Otkrio sljedeće poteze policije i tko može podnijeti kaznenu prijavu Policija traga za osumnjičenima za ratne zločine u Baranji kazneno prijavljeni Policija traga za osmoricom zbog ratnih zločina u Baranji: "Ozljeđivali su ih, nanosili im patnju i bol, neki su se pokušali ubiti"

Tada 41-godišnjak iz Vukovara u studenom 1991. godine, kao pripadnik paravojnih formacija pobunjenih Srba, iskoristio je okolnosti rata i privremenu okupaciju Vukovara te u dvorištu poduzeća Velepromet teško fizički zlostavljao civilnu osobu, tada 24-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Policija je protiv 71-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu, a on je pritvoren.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene