Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušali pobjeći

Privedeno 16 osoba: Policija kod njih našla drvene i teleskopske palice, električne kablove, bengalke...

Skupina navijača koja je stajala uz kombi natrpan predmetima za napad, pokušala se udaljiti kad su spazili policajce.

Uoči današnje utakmice Hajduk - Rijeka, policija je i jutros u Splitu pazila na red.

Pročitajte i ovo Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu Sukob navijača - 1 Dinamo Rijeka Umjesto nogometa, ponovno priča o navijačkim incidentima: "To vam je bilo kao ratno stanje, samo gledate kako da se spasite"

Oko 7 sati u Zrinsko-frankopanskoj ulici na parkiralištu u blizini udruge navijača uočili su skupinu uz kombi osječkih registracija.

Kad su spazili policajce, pokušali su se udaljiti, no nije im to pošlo za rukom.

"Utvrđeno je da su se u kombi vozilu nalazile 43 drvene palice, 6 palica od električnog kabela, dvije teleskopske palice, dva električna kabela, sve predmeti podesni za napad i ozljeđivanje. Također je pronađeno i oduzet 21 komad pirotehničkog sredstva tzv. 'bengalki', te dvije fantomke", javljaju u policiji.

Ukupno 16 osoba je privedeno u prostorije policije. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

"Još jednom apeliramo na navijače i sve posjetitelje nogometnih utakmica i drugih javnih okupljanja da se pridržavaju Zakona o javnom okupljanju, Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugih propisa kako bi ista prošla bez narušavanja javnog reda i mira, oštećenja imovine, ozljeđivanja osoba te drugih oblika protupravnog ponašanja", ponavljaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene