Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokrenut stegovni postupak

Prozvani suci predali očitovanja: ''Naravno da ne priznaju da su primili mito, imaju svoje verzije druženja s Mamićem''

Predsjednik Županijskog suda u Osijeku Zvonko Vrban dobio je očitovanja dvojice sudaca tog suda Zvonka Vekića i Darka Krušlina protiv kojih pokreće stegovni postupak.

Nakon što su u medijima objavljene fotografije i snimke njihovih druženja sa Zdravkom Mamićem, Zvonko Vrban je tražio da dodatno razjasne okolnosti svih tih susreta, ali i da pojasne optužbe bivšeg Dinamova čelnika da ih je podmitio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KAMPANJA PROTIV KORUPCIJE Bizarna objava Zdravka Mamića: Pozvao sve koji su se susreli s ucjenama sudaca da podijele svoju priču

Pročitajte i ovo Vanja Marušić Slučaj Mamić Ravnateljica USKOK-a o Mamićevu USB sticku: ''Čim smo ga dobili, počeli su izvidi. Prije dva dana iznio je i neke nove tvrdnje''

Njihova očitovanja osječki sud već je dostavio ministru pravosuđa, poslao predsjedniku Vrhovnog suda, a poslat će ga i Državnom sudbenom vijeću.

''Naravno da ne priznaju da su primili mito i imaju svoje verzije opusa događanja druženja sa Zdravkom Mamićem o čijim okolnostima će odluku donijeti onaj tko bude trebao odlučivati o tom jesu li počinili stegovna dijela ili nisu'', objasnio je Zvonko Vrban, predsjednik Županijskog suda u Osijeku.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene