Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAMPANJA PROTIV KORUPCIJE

Bizarna objava Zdravka Mamića: Pozvao sve koji su se susreli s ucjenama sudaca da podijele svoju priču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mamić je objavio status na Facebooku u kojem poziva ljude da mu se anonimno jave i opišu s kakvim su se ucjenama sudaca susreli.

Vrhovni sud Republike Hrvatske prije nekoliko je dana pravomoćno osudio Zdravka Mamića na šest i pol godina zatvora. Prema presudi, Dinamo je oštećen za 80 milijuna kuna. Nakon presude Mamić je sazvao konferenciju za novinare i izjavio da je podmićivao nekoliko hrvatskih sudaca.

Zdravko Mamić je na svom je Facebook profilu danas ponovno prozvao suce Županijskog suda u Osijeku, kao i predsjednika Vrhovnog suda za korupciju.

Pokrenuo je akciju #ReformaPravosuđa i pozvao sve ljude koji su se susreli s ucjenama različitih sudaca da mu anonimno pošalju svoje priče. Uz objavu je dodao i sliku sudaca koje je optužio za korupciju.

''Reketirali su te? Tražili mito? Pošalji svoju priču anonimno na stopreketu@protonmail.ch'', piše na slici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Nuspojave su neizbježne'' Europska agencija za lijekove odlučila o cjepivu AstraZenece: ''Sigurno je za korištenje, nije povezano sa stvaranjem krvnih ugrušaka''

Pročitajte i ovo Zvonko Vrban, predsjednik Županijskog suda u Osijeku TEŠKE OPTUŽBE Pokreće se stegovni postupak protiv osječkih sudaca koje je Mamić prozvao za korupciju i primitak na stotine tisuća eura

''Nakon što sam javno iznio činjenice o korumpiranim sucima na press konferenciji dobio sam puno poziva i poruka ljudi koji su se nalazili u sličnim situacijama s istim ili drugim sucima! Sada imamo priliku učiniti uslugu svojoj djeci, pošaljite mi svoju priču anonimno putem maila na stopreketu@protonmail.ch, a ja ću biti vaš glas! #ReformaPravosuđa'', napisao je.

 

Nakon što sam javno iznio činjenice o korumpiranim sucima na press konferenciji dobio sam puno poziva i poruka ljudi...

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 18. ožujka 2021.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene