Zdravko Mamić
Zdravko Mamić Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Mamić je objavio status na Facebooku u kojem poziva ljude da mu se anonimno jave i opišu s kakvim su se ucjenama sudaca susreli.


Vrhovni sud Republike Hrvatske prije nekoliko je dana pravomoćno osudio Zdravka Mamića na šest i pol godina zatvora. Prema presudi, Dinamo je oštećen za 80 milijuna kuna. Nakon presude Mamić je sazvao konferenciju za novinare i izjavio da je podmićivao nekoliko hrvatskih sudaca.

Zdravko Mamić je na svom je Facebook profilu danas ponovno prozvao suce Županijskog suda u Osijeku, kao i predsjednika Vrhovnog suda za korupciju.

Pokrenuo je akciju #ReformaPravosuđa i pozvao sve ljude koji su se susreli s ucjenama različitih sudaca da mu anonimno pošalju svoje priče. Uz objavu je dodao i sliku sudaca koje je optužio za korupciju.

''Reketirali su te? Tražili mito? Pošalji svoju priču anonimno na stopreketu@protonmail.ch'', piše na slici.

Emer Cooke, izvršna direktorica EMA-e Europska agencija za lijekove odlučila o cjepivu AstraZenece: ''Sigurno je za korištenje, nije povezano sa stvaranjem krvnih ugrušaka''

Zvonko Vrban, predsjednik Županijskog suda u Osijeku Pokreće se stegovni postupak protiv osječkih sudaca koje je Mamić prozvao za korupciju i primitak na stotine tisuća eura

''Nakon što sam javno iznio činjenice o korumpiranim sucima na press konferenciji dobio sam puno poziva i poruka ljudi koji su se nalazili u sličnim situacijama s istim ili drugim sucima! Sada imamo priliku učiniti uslugu svojoj djeci, pošaljite mi svoju priču anonimno putem maila na stopreketu@protonmail.ch, a ja ću biti vaš glas! #ReformaPravosuđa'', napisao je.

 

Nakon što sam javno iznio činjenice o korumpiranim sucima na press konferenciji dobio sam puno poziva i poruka ljudi...

Objavljuje Zdravko MamićČetvrtak, 18. ožujka 2021.

 

 

 

 

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju