Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgorjelo skladište

Ugašen požar u Benkovcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Požar koji je buknuo u skladištu za hidroizolaciju u benkovačkoj industrijskoj zoni lokaliziran je sat vremena nakon dojave. Srećom, nema ozlijeđenih.

U gašenju požara, koji je u bivšoj tvornici Kepol u Benkovcu buknuo jutros oko 10 sati, sudjelovalo je 18 vatrogasaca sa sedam vatrogasnih vozila, iz JVP-a Benkovac, JVP-a Zadara, JVP-a Biograd te DVD-a Polača.

Pročitajte i ovo Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja" Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Požar je lokaliziran oko sat vremena nakon dojave, rekao nam je zapovjednik JVP-a Benkovac Nikica Škaulj te dodaje da je u tijeku sanacija požarišta.

'Požar je buknuo oko 10 sati u tvornici Kepol d.o.o koja nije bila u funkciji, ali su radovi na uređenju počeli prije mjesec dana i trebala je krenuti proizvodnja. Vatrogasci su na terenu i gase požar, a policija još utvrđuje kako je došlo do ovoga', napisao nam je čitatelj ubrzo nakon što je požar buknuo, navodno u hali u kojoj su se nalazile bačve s kaučkovcem.

U razgovoru za Dnevnik.hr stanovnici su kazali kako se vidio crni dim te da je policija bila blokirala promet prema tvornici koja je inače bila zapuštena.

Iako se dim još uvijek vidi, opasnost je prošla. Osim vatrogasaca, na mjestu događaja su i policijske snage. Kažu kako ljudski životi nisu bili ugroženi.

Uskoro će biti i očevid te bi trebalo biti ustvrđeno što je uzrokovalo požar.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene