Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvoren je

Zaustavljen u Istri: Slovenac u automobilu pod sjedištem skrivao kalašnjikov, u torbama četiri spremnika i zabranjene steroide

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Buzetska policija u kontroli prometa u naselju Vodice zaustavila je 21-godišnjeg Slovenca. U automobilu su pronašli spremnike za streljivo, steroide, a pod sjedištem automatsku pušku.

U ponedjeljak oko 00:45 buzetska je policija prilikom kontrole prometa u mjestu Vodice zaustavila automobil BMW slovenske registarske oznake kojim je upravljao 21-godišnjak. Policajci su na stražnjem sjedištu vidjeli nekoliko putnih torbi i posumnjali na njihov sadržaj.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje u Puli ŠIRI SE video Jeziv slučaj nasilja, mladići u centru Pule napali vršnjaka: "Utvrđuje se identitet osoba sa snimke" Indijska konoplja Ide kaznena prijava Policija uhvatila ''poduzetnog ratara'': Uzgajao konoplju u šatoru i ormaru

Nakon dobivenog sudskog naloga, obavili su pretragu automobila. Ispod stražnjeg sjedala bila je skrivena automatska puška AK-47 s preklopnim kundakom. U jednoj putnoj torbi nalazio se paket s četiri spremnika za automatsku pušku.

Pronašli su i više ampula, djelomično ispunjenih šprica te tableta za koje sumnjaju da se radi o tzv. anaboličkim steroidima. Ti će predmeti biti dostavljeni na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić".

Slovenac je u utorak u jutarnjim satima uz kaznenu prijavu priveden, priopćeno je iz PU istarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene