Splitska policija uhitila je više osoba koje se dovode u vezu s organiziranim kriminalom. Ragovarali smo s majkom jednom od uhićenih.


U velikoj akciji policije u Splitu uhićeno je više osoba koje se dovodi u vezu s organiziranim kriminalom, potvrđeno je u policijskoj Upravi splitsko-dalmatinskoj. Pretraženo je nekoliko lokacija na području grada.

Vezani članci Ante Sanader, politički tajnik HDZ-a Ante Sanader uzvratio Bernardiću: "Za njega su i SDP-ovci govorili da je neuspjeli eksperiment" Muslimani slave Ramazanski bajram - 1 Imam Hodžić pozvao vjernike da poštuju upute epidemiologa: "Ovaj ramazan dočekali smo u neizvjesnosti"

Detalje akcije koja se vodi u suradnji s USKOK-om policija ne otkriva, no neslužbeno se spominju slučajevi poput podmetanja požara, droga i pokušaji ubojstva.

Majka jednog od osumnjičenih kaže da je njen sin izgubio pamćenje.

"Desetoga na noć izgubija je pamćenje, on ne zna ni ženu ni dicu. Samo zna nas do unazad sedam godina, mater, rodbinu, prijatelje. Sedam zadnjih godina, ne sića se...", rekla je Marina Dumanić Buzov, majka osumnjičenog.

Na pitanje zna li išta o paleži i pucnjavi, odgovara:

 "Znam samo da su mome sinu kad smo živili gore zapalili auto. Ja sam mu dala novac da kupi to auto jer sam prodala stan i dala novce ne bi li zaradija koji dinar", dodala je. 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr