Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Kako je javila splitska policija, počinitelj je uhićen, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Galerija


Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Splitska policija dobila je dojavu oko 4 ujutro da je nepoznata muška osoba oštetila automobile na parkiralištu. Odmah su izašli na teren i nakon 15-20 minuta u Velebitskoj ulici zatekli pijanog mladića (20) na biciklu koji je odgovarao opisu. Priveli su ga u posebnu prostoriju na triježnjenje, nakon čega će početi kriminalističko istraživanje.

Vezani članci Muškarac pod automobilom, ilustracija U automehaničarskoj radionici pod autom pronađen mrtav muškarac, teško ozlijeđen muškarac i u Vrgorcu Lokalni izbori, ilustracija Hrvatska izlazi na birališta: Bitka za čelne pozicije na lokalnim izborima je počela

Na automobilima su oštećena vjetrobranska stakla te jedan retrovizor, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U tijeku je kriminalističko istraživanje.