Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Kako je javila splitska policija, počinitelj je uhićen, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Galerija


Tijekom noći sedam je vozila oštećeno na parkiralištu u Ulici Šime Ljubića u Splitu. Splitska policija dobila je dojavu oko 4 ujutro da je nepoznata muška osoba oštetila automobile na parkiralištu. Odmah su izašli na teren i nakon 15-20 minuta u Velebitskoj ulici zatekli pijanog mladića (20) na biciklu koji je odgovarao opisu. Priveli su ga u posebnu prostoriju na triježnjenje, nakon čega će početi kriminalističko istraživanje.

Vezani članci Klapa Rišpet Publika ne prestaje pokazivati interes za koncert klape Rišpet u splitskom Spaladiumu PR Samo do kraja veljače u Tomić & Co.: Najbrža isporuka u najkraćem mjesecu

Na automobilima su oštećena vjetrobranska stakla te jedan retrovizor, a materijalna šteta još nije utvrđena.

Naknadno je zaprimljena i dojava o oštećenju vozila u ulicama Dinka Šimunovića i Moliških Hrvata, gdje su policijski službenici utvrdili oštećenja na još četrnaest vozila. U tijeku je kriminalističko istraživanje.