Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Huliganstvo u Trnju

Policija uhitila pet osoba povezanih s napadom kod Nacionalne i sveučilišne knjižnice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je objavila da je uhitila pet osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje vezano za događaj u Trnju ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice.

''Obavještavamo Vas da je vezano za događaj na Trnju ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice od 24. listopada 2018. uhićeno pet osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja naknadno ćemo Vas izvijestiti'', izvijestila je PU zagrebačka.

Pročitajte i ovo Travel blogeri Fernanda i Vincente Počelo suđenje Trojica od sedmorice silovatelja blogerice dovedena pred sud: Silovana žena poslala snažnu poruku koja slama srce Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Podsjetimo, najmanje deset maskiranih huligana upalo je u prošlu srijedu poslijepodne u zagrebački lokal Dalmatinka nedaleko od NSK-a te su ga demolirali. Pretukli su tri osobe: vlasnicu kafića (60) te dva mladića koji su se zatekli na mjestu napada. Kako doznajemo od čitateljice koja je svjedočila napadu, huligani su pripadnici navijačke skupine BBB.

Jednom su muškarcu razbili nos, a u kafić su bacili bengalku. Vlasnici su razbili glavu te je prevezena u KB Dubrava.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene