Uhićenik (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Uhićenik (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Policija je objavila da je uhitila pet osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje vezano za događaj u Trnju ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice.


''Obavještavamo Vas da je vezano za događaj na Trnju ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice od 24. listopada 2018. uhićeno pet osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja naknadno ćemo Vas izvijestiti'', izvijestila je PU zagrebačka.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Još jedna žrtva na hrvatskim cestama: U prometnoj nesreći kod Tušilovića poginula jedna osoba Prepoznajete li osobe s fotografija? Prepoznajete li osobe s fotografija? Policija ih traži zbog sumnje u krađe

Podsjetimo, najmanje deset maskiranih huligana upalo je u prošlu srijedu poslijepodne u zagrebački lokal Dalmatinka nedaleko od NSK-a te su ga demolirali. Pretukli su tri osobe: vlasnicu kafića (60) te dva mladića koji su se zatekli na mjestu napada. Kako doznajemo od čitateljice koja je svjedočila napadu, huligani su pripadnici navijačke skupine BBB.

Jednom su muškarcu razbili nos, a u kafić su bacili bengalku. Vlasnici su razbili glavu te je prevezena u KB Dubrava.