Uhićenik (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Uhićenik (Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Policija je objavila da je uhitila pet osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje vezano za događaj u Trnju ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice.


''Obavještavamo Vas da je vezano za događaj na Trnju ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice od 24. listopada 2018. uhićeno pet osoba nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja naknadno ćemo Vas izvijestiti'', izvijestila je PU zagrebačka.

Vezani članci Policija u Kaiserslauternu (Foto: AFP) Evakuirane gradske vijećnice u velikim njemačkim gradovima: Poslane prijetnje bombama u sedam gradova Trilj: Mjesto gdje je popodne pronađena ozlijeđena žena (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 4 Užas u Trilju: Žena na ulici više puta ubodena u vrat i oko, policija u postaju odvela njezina 14-godišnjeg sina

Podsjetimo, najmanje deset maskiranih huligana upalo je u prošlu srijedu poslijepodne u zagrebački lokal Dalmatinka nedaleko od NSK-a te su ga demolirali. Pretukli su tri osobe: vlasnicu kafića (60) te dva mladića koji su se zatekli na mjestu napada. Kako doznajemo od čitateljice koja je svjedočila napadu, huligani su pripadnici navijačke skupine BBB.

Jednom su muškarcu razbili nos, a u kafić su bacili bengalku. Vlasnici su razbili glavu te je prevezena u KB Dubrava.