Mladić upucan kod Vinkovaca (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) - 6
Mladić upucan kod Vinkovaca (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) - 6 Foto: Pixsell,Dubravka Petric

Vinkovačka policija u nedjelju navečer uhitila je muškarca kojeg se dovodi u vezu s ubojstvom mladića (24) iz Otoka. Riječ je o 63-godišnjem osumnjičenom muškarcu.


U noći s četvrtka na petak u jednom ugostiteljskom objektu kod Vinkovaca došlo je do fizičkog obračuna i pucnjave u kojoj je smrtno stradao 24-godišnjak iz mjesta Otok.

Kako smo već ranije izvjestili, 24-godišnji T. Š. zaustavio se u ugostiteljskom objektu Hotel Kunjevci. Došlo je do sukoba s osobljem zbog kojeg ga je vlasnik hotela, 63-godišnjak R. K., navodno upucao iz vatrenog oružja.

Mladić upucan kod Vinkovaca (Foto: Pixsell,Dubravka Petric) - 5 Novi detalji ubojstva kod Vinkovaca: Mladić je došao u restoran i potukao se s osobljem. Vlasnik hotela ga je upucao

"Ubijeni je navodno bio problematičan, nekad prije bio... bio u Njemačkoj, došao kući i izašao i evo – izgubio život. Iz skromne je obitelji, otac branitelj...", kazao je jedan od svjedoka za Dnevnik Nove TV nakon tog događaja.

U nedjelju navečer iz policije je stiglo priopćenje da je uhićen muškarac koji se dovodi u vezu s tim ubojstvom te da je riječ o 63-godišnjaku.

"Vinkovačka policija večeras je na području Vinkovaca uhitila mušku osobu (1956.) koja se dovodi u vezu s počinjenjem kaznenom djela. Slijedi kriminalističko istraživanje", izvijestili su.

Kolege su ga iznijeli iz kuće: "Ivan je samo kleknuo i zavapio upomoć, ništa nije palo na njega"