Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nju naletio automobil

Utvrđen identitet žene ozlijeđene u prometnoj nesreći u Zagrebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija tražila je pomoć građana u utvrđivanju identiteta starije žene koja je u subotu teško ozlijeđena u prometnoj nesreći na raskrižju Vatikanske i Svetog Mateja. U poslijepodnevnim satima policija je objavila kako su utvrdili njen identitet.

Žena je teško ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu u 18:30, na raskrižju Vatikanske i Svetog Mateja u Novom Zagrebu. 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Policija je izvijestila da je na nepoznatu ženu starije životne dobi naletio osobni automobil i teško je ozlijedio. Nakon nesreće žena je prevezena u KBC Zagreb. 

"Radi se o starijoj ženskoj osobi, starosti oko 70 godina, jače tjelesne građe, kraće prosijede kose, a koja je bila odjevena u tamnoplavu vestu sa žutim prugama, a na nogama je imala smeđe niske kožne cipele zmijskog uzorka koje se kopčaju na čičak. S pješakinjom zasad nije moguće uspostaviti kontakt zbog težine ozljeda, te molimo svjedoke ili osobe koje bi imale ikakvih saznanja o osobi da se jave na broj telefona 01/6530 870 ili 192", stoji u priopćenju zagrebačke policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene