Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policija pred učenicima ošamarila muškarca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na amaterskoj snimci objavljenoj na Internetu na kojoj se vidi kako dvojica policajaca ulaze u razred, te potom jedan od njih snažno udara muškarca bez razloga, doznajemo da je riječ o 50-godišnjaku, a ne učeniku kako su mediji prenijeli.

Glasnogovornik policijske uprave brodsko posavske Franjo Galić izjavio je za Novu TV kako je na amaterskoj snimci koja je nastala u srednjoj medicinskoj školi u Slavonskom Brodu, na kojoj dvojica policajaca ulaze u razred, te potom jedan od njih udara muškarca, riječ o 50-godišnjem Ž. A.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Sjedi tamo majmune" Primitivizam na sjednici parlamenta u Republici Srpskoj: Ministar policije divljački ošamario oporbenog zastupnika Slika nije dostupna Novi napad na strance Policija objavila detalje napada na strane turiste u Splitu, očevici kazali: "Trčali su za njima i vikali im da su majmuni"

Muškarac je došao u razred na poziv učenika, te kasnije nije htio napustiti nastavu unatoč upozorenjima ravnateljice škole.

Ravnateljica je pozvala policiju, a nakon dolaska policajci su od Ž.A zatražili da napusti razred, na što se 50-godišnjak oglušio.

Tada je jedan od policajaca upotrebio sredstvo prisile, te je muškarca bez previše riječi upozorenja, snažno ošamario. Nakon udarca pada na pod te se čini kao da ga policajci doslovno odvlače van iz razreda.

Po dolasku u policijsku stanicu, Ž.A. je izmjereno 3,18 promila alkohola u krvi.

Za dvojicu policajaca slijedi disciplinski postupak jer su zataškali primjenu sredstva prisile u policijskom izvješću.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene