Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za jednim se još traga

Policija objavila detalje: Nakon pucnjave u Kaštel Kambelovcu podnesene prijave protiv četvorice, 33-godišnjaka se tereti za teško ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija podignula je kaznenu prijavu protiv četiri osobe nakon pucnjave u Kaštel Kambelovcu u kojoj je ubijen 36-godišnjak, a dvije su osobe teško ranjene.

Zbog tučnjave i pucnjave u Kaštel Kambelovcu u kojoj je ubijen 36-godišnjak, a teško su ozlijeđeni 29 i 33-godišnjak, policija je Županijskom odvjetništvu u Splitu podnijela kaznenu prijavu protiv četiri osobe. Riječ je o muškarcima u dobi od 30, 33, 35 i 40 godina, koji je trenutačno nedostupan i za njime se traga, priopćila je PU splitsko-dalmatinska.

Pročitajte i ovo Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao! Pucnjava u Maksimiru Pucnjava u Zagrebu Žena ubijena u Zagrebu: ''Upomoć, upomoć, tata je upucao mamu!''

Policija 33-godišnjaka tereti za kaznena djela teško ubojstvo na štetu 36-godišnjaka i ubojstvo u pokušaju na štetu 29-godišnjeg muškarca. Osim toga, policija 35-godišnjaku, 30-godišnjaku i zasad nedostupnom 40-godišnjaku na teret stavlja i kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi na štetu preminulog 36-godišnjaka i teško ozlijeđenog 29-godišnjeg mlaidća.

Uz kaznenu prijavu sinoć su pritvorskom nadzorniku privedeni 35-godišnjak i 30-godišnjak, priopćili su iz policije.

Svađa, a zatim fizički obračun i pucnjava u Kaštel Kambelovcu dogodili su se u nedjelju navečer. Svi sudionici sukoba otprije su poznati policiji. ''Stvarno je bilo kao ratni film. Da se to dogodi, takve pucnjave i da mladi čovjek nastrada i ovi ranjeni. Sad đava' zna što je to. Ne znaš ništa, nije dobro nikako'', rekao je mještanin Ante.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene