Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica ranjenih

Detalji pucnjave u Kaštelima zbog koje su uhićene tri osobe: Ubijenom nije pomogla ni pancirka, mještani u šoku - ''Bilo je kao u ratnom filmu''

Mjesto pucnjave u Kaštel Kambelovcu
Mjesto pucnjave u Kaštel Kambelovcu DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Mjesto pucnjave u Kaštel Kambelovcu Mjesto pucnjave u Kaštel Kambelovcu Foto: DNEVNIK.hr +0 Mjesto pucnjave u Kaštel Kambelovcu Galerija 1/2 >>
Zbog pucnjave u Kaštel Kambelovcu u nedjelju tijekom noći policija je privela tri osobe koje se povezuje sa sukobom u kojem je jedna osoba ubijena, a dvije su teško ozlijeđene.

Splitska policija tijekom noći je privela tri osobe koje povezuje s pucnjavom koja se u nedjelju kasno navečer dogodila u Kaštel Kambelovcu.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

''Tri su osobe intenzivnom istragom pronađene i dovedene u službene prostorije te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje'', potvrdili su iz PU splitsko-dalmatinske za DNEVNIK.hr.

U sukobu nekoliko muškaraca koji se dogodio u nedjelju oko 23 sata ubijen je 36-godišnji M.B., a dvojica su ozlijeđena i prevezena u splitsku bolnicu. Kako doznajemo, zadobili su teške tjelesne ozljede. Prema dostupnim informacijama nisu u životnoj opasnosti. Očevid je na mjestu događaja trajao i u ponedjeljak ujutro.

Svi sudionici sukoba otprije su poznati policiji. Iz Državnog odvjetništva objavljeno je kako je, prema dosad utvrđenom, ubojstvu i pokušaju ubojstva prethodila svađa i tučnjava dvije grupe muškaraca u Kaštel Kambelovcu.

''Stvarno je bilo kao ratni film. Da se to dogodi, takve pucnjave i da mladi čovjek nastrada i ovi ranjeni. Sad đava' zna što je to. Ne znaš ništa, nije dobro nikako'', kaže mještanin Ante. 

''Ja sam ležala i samo slušala da se pucalo. Mislili smo da netko slavi. Ništa drugo ne znam, ne mogu vam reći, nemojte me krivo shvatiti'', ispričala je jedna mještanka.

Prema pisanjima lokalnih portala, riječ je o sukobu dviju suprotstavljenih skupina koje su dogovorile susret kako bi razriješili ranije nesuglasice, a prema riječima mještana Kaštela, uzrok sukoba su nesuglasice oko ugostiteljskog objekta u Kaštelima. Ubijeni muškarac na sebi je u trenutku pucnjave navodno nosio pancirku, javlja Slobodna Dalmacija. 

Mjesto pucnjave u Kaštel Kambelovcu Mjesto pucnjave u Kaštel Kambelovcu (Foto: DNEVNIK.hr)

Ubijeni muškarac već je bio žrtva pokušaja atentata. Prije 10 godina dvojica muškaraca čekala su ga u blizini groblja u Kaštelima i izrešetali ga s tri metka. Jedan od ranjenih muškaraca, J.Č. preživio je dva pokušaja atentata, i to oba prošle godine. Kako piše Sobodna Dalmacija, u ožujku 2019. SMS porukom ženska osoba ga je namamila u klopku u Kaštel Sućurcu, a tamo su dočekala dvojica muškaraca te je jedan zapucao na njega.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene