Petarda, ilustracija (Foto/Arhiva: Borna Filic/PIXSELL)
Petarda, ilustracija (Foto/Arhiva: Borna Filic/PIXSELL)

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom koji je ubacio petardu u kiosk dok je djelatnica bila u njemu i nad 20-godišnjakom koji ga je na to nagovorio, javlja policija.


24. prosinca oko 17:40 u Zagrebu na Savskoj cesti 20-godišnjak je maloljetniku obećao simboličnu novčanu nagradu ako dođe do kioska i u njega ubaci zapaljenu petardu dok je unutra bila 45-godišnja zaposlenica.

Vezani članci Servis plinskog bojlera, ilustracija (Foto: Pixsell, Robert Anic) Troje ljudi otrovalo se plinom na zagrebačkoj Trešnjevci, policija upozorava – na ove stvari trebate posebno paziti Nokia 3310 i petarda Može li legendarna Nokia 3310 preživjeti eksploziju? Krajnje je vrijeme da saznamo

Time je doveo u opasnost život zaposlenice i imovinu trgovačkog društva iz Zagreba. Maloljetnik je, nakon što je ubacio u kiosk petardu - pobjegao.

U trenutku kada je shvatila o čemu se radi, 45-godišnjakinja je bacila petardu van i time spriječila da nastane veća materijalna šteta ili da ju petarda ozlijedi.