Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zatočeni u dvije vile

Policija objavila snimku noćne akcije u kojoj su oslobodili 59 žrtava trgovine ljudima: "Obećana im je laka zarada..."

Akcija policije u kojoj je oslobođeno 59 Kineza (Screenshot)
Akcija policije u kojoj je oslobođeno 59 Kineza (Screenshot)
Aktualno Galerija Akcija policije u kojoj je oslobođeno 59 Kineza (Screenshot) Akcija policije u kojoj je oslobođeno 59 Kineza (Screenshot) Vila na Kancelaku u kojoj su bili zatočeni Kinezi (Foto: Pixell) Vila na Kancelaku u kojoj su bili zatočeni Kinezi (Foto: Pixell) Foto: Pixell Vila na Kancelaku u kojoj su bili zatočeni Kinezi (Foto: Pixell) Vila na Kancelaku u kojoj su bili zatočeni Kinezi (Foto: Pixell) Foto: Pixell +0 Vila na Kancelaku u kojoj su bili zatočeni Kinezi (Foto: Pixell) Galerija 1/4 >>
Policija je objavila snimku noćne akcije koja je izvedena 18. siječnja, a u kojoj su izvršeni pretresi u dvije vile, u Zagrebu i Velikoj Gorici, te je razbijen lanac trgovine ljudima.

Hrvatska policija je u suradnji sa slovenskim kolegama razbila lanac trgovine ljudima. Čak 59 Kineza bilo je zatočeno u dvije kuće u Zagrebu i Velikoj Gorici. Pod prisilom su morali zvati svoje sunarodnjake u Kini, predstavljati se kao predstavnici pravosudnih tijela te su od njih tražili novac.

Pročitajte i ovo Granica završio u zatvoru Turčin dobio kaznu od 36 tisuća eura: Probio rampu na granici s kombijem punim migranata Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Za trgovinu ljudima osumnjičena su dvojica hrvatskih državljana te još dvojica Kineza koji su bili "čuvari" zatočenim žrtvama.

Na snimci je akcija policije u vili na području Zagreba.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene