Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tvrdi njezin otac

Policija je promijenila mišljenje o načinu smrti Britt Lapthorne?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otac Australke Britt Lapthorne tvrdi da je hrvatska policija odustala od dviju teorija prema kojima je njegova kći navodno izgubila život prije pet godina u Dubrovniku.

Dale Lapthorne, otac tragično stradale Australke Britt Lapthorne (21) tvrdi da je hrvatska policija napokon priznala da je malo vjerojatno da je njegova kći u Dubrovniku prije pet godina život izgubila nakon što je krenula na plivanje ili u samoubojstvu.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš

>> Roditelji Britt Lapthorne: Policija je slučaj spremila u ladicu

The Australian citira Dalea Lapthornea koji kaže da hrvatska policija, doduše, i dalje vjeruje da je smrt bila nesretni slučaj, što je u suprotnosti s njegovom teorijom o ubojstvu. Ali inzistira da su, nakon što su prije tri godine u Dubrovnik došli australski istražitelji, odbačene spomenute teorije o odlasku na plivanje i suicidu.

'Uvjereni smo da postoje ljudi koji znaju što se dogodilo', kaže Lapthorne na petu obljetnicu dana kada je njegova kći posljednji put viđena živa u noćnom klubu na dubrovačkim Pilama.

Bilo je to 18. rujna 2008. godine, a njezin je leš u raspadajućem stanju otkriven 18 dana kasnije na plaži Boninovo.

Lapthorne vjeruje da bi ključ razrješenja tragedije mogao biti u snimkama nadzornih kamera, koje navodno u noći Brittinog nestanka nisu radile, u što Dale ne vjeruje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene