Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smješten u ustanovu

Gol sa sjekirom divljao po susjedstvu, a u kući mu je bio leš majke: Nitko je nije vidio dvije godine

Aktualno Galerija Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 1 Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 1 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 2 Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 2 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 3 Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 3 Foto: DNEVNIK.hr Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 4 Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Muškarac iz Susedgrada smješten na psihijatriju - 6 Galerija 1/6 >>
Muškarac koji je u četvrtak upao u dvorište svojih susjeda gol i naoružan sjekirom te porazbijao stakla na autu i kući smješten je u zdravstvenu ustanovu, a policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Policija je obavila očevid u slučaju muškarca koji je u četvrtak sjekirom divljao po ulici u zagrebačkom Susedgradu. Utvrđeno je da je 61-godišnjak gol sa sjekirom ušetao u dvorište prvih susjeda, porazbijao stakla na autu i kući te sjekirom udario u vrata.

Susjedi koji su napadnuti nisu htjeli pred kameru, ali ekipi Dnevnika Nove TV su rekli da nisu bili u nikakvom sukobu s njim. Muškarac je smješten na psihijatriju. Tijelo žene koje je pronađeno u kući, kako se neslužebno doznaje, pripada njegovoj majci za koju susjedi kažu da je nisu vidjeli više od dvije godine.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Mirovni prijedlog? Putin objavio dva uvjeta za početak pregovora s Ukrajinom, poslao poruku Zapadu

"On je smješten u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu, dok je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, a kriminalističko istraživanje se nastavlja", priopćili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene