Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obojica prijavljena

Policajac kod Karlovca premlatio migranta: Udarao ga šakom u glavu i nogama po tijelu, njegov kolega sve vidio i prešutio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu podignulo je optužnicu protiv dvojice policajaca zbog nanošenja tjelesne ozljede Afganistancu i neprijavljivanja kaznenog djela.

Karlovačko državno odvjetništvo podignulo je optužnicu protiv dvojice policajaca u dobi od 35 i 27 godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pritvoren uz kaznenu prijavu Stisnuli se! 21-godišnji Srbin u prtljažnik auta nagurao migrante, policija obavila detalje Ilustracija Zaradili kaznene prijave Uhvaćeni krijumčari migranata kod Karlovca: U autu su ih vozili petoricu, u kombiju čak njih 20

35-godišnjeg policajca terete da je 11. lipnja u vremenu od 19:50 do 20:40 više puta Afganistanca udario zatvorenom šakom po glavi i ruci. Osim toga, udarao ga je i nogama po tijelu i nanio mu tjelesne ozljede.

Događalo se to u radno vrijeme policajca, dok je Afganistanca prevozio službenim vozilom od Cetingrada do Policijske postaje u Slunju.

27-godišnjeg policajca državno odvjetništvo tereti da nije prijavio takvo postupanje kolege iako je znao da se radi o kaznenom djelu. Time je 27-godišnjak počinio kazneno djelo za koje se progoni po službenoj dužnosti, priopćeno je iz Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu.

Iz karlovačke policije ranije je priopćeno da su obojica policajaca još u lipnju udaljena iz službe i protiv njih je pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene