Obavijesti Video Pretražite Navigacija
išao je u službu

Policajac (22) u zavoju izgubio nadzor nad motociklom, sletio s ceste i preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. travnja, oko 17:20 na području Korčule, smrtno je stradao 22-godišnji motociklist, policijski službenik Policijske postaje Ston koji je nastradao prilikom odlaska u službu.

Vozač (22) motocikla, inače policajac koji je upravo išao u službu iz pravca Vela Luke u smjeru Korčule, u zavoju je izgubio nadzor nad motociklom dubrovačkih registarskih oznaka s kojim je pao na kolnik te je u nekontroliranom klizanju motocikla vozač udario u vozilo splitskih registarskih oznaka koje je u tom trenutku naišlo iz suprotnog smjera, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Uslijed pada i udarca motociklist je zadobio teške i po život opasne tjelesne ozljede. Prva medicinska pomoć pružena mu je na Hitnom medicinskom prijemu Korčula nakon čega je prevezen u KBC Firule gdje je, nažalost, sinoć u večernjim satima preminuo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene