Očevid, ilustracija
Očevid, ilustracija Foto: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 2. travnja, oko 17:20 na području Korčule, smrtno je stradao 22-godišnji motociklist, policijski službenik Policijske postaje Ston koji je nastradao prilikom odlaska u službu.


Vozač (22) motocikla, inače policajac koji je upravo išao u službu iz pravca Vela Luke u smjeru Korčule, u zavoju je izgubio nadzor nad motociklom dubrovačkih registarskih oznaka s kojim je pao na kolnik te je u nekontroliranom klizanju motocikla vozač udario u vozilo splitskih registarskih oznaka koje je u tom trenutku naišlo iz suprotnog smjera, priopćila je policija.

Vezani članci Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade Na Trgu bana Jelačića na čovjeka pao dio konstrukcije sa zgrade, teško je ozlijeđen: "Samo je ležao i mislila sam da je gotov. To je bio grozomoran zvuk željeza" Sudar Otac za dlaku izbjegao tragediju, u zadnji tren uspio je skočiti i spasiti noge

Uslijed pada i udarca motociklist je zadobio teške i po život opasne tjelesne ozljede. Prva medicinska pomoć pružena mu je na Hitnom medicinskom prijemu Korčula nakon čega je prevezen u KBC Firule gdje je, nažalost, sinoć u večernjim satima preminuo.