Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćen na dijelu

Pokušao prošvercati 224 kilograma mesa iz BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od 200 kilograma smrznutoga mesa otkrila je jučer granična policija u osobnom automobilu na prijelazu Aržanu, doznaje se danas u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi.

Policija je u osobnom automobilu pronašla 144 kilograma junećeg mesa i 80 kilograma teletine. Nad 33-godišnjim vlasnikom automobila provedeno je kriminalističko istraživanje te je utvrđeno da je dan prije u Bosni i Hercegovini kupio meso za 1300 eura i prevozio ga u Hrvatsku.

Policija ga je zbog nedopuštene trgovine i izbjegavanja državnog nadzora kazneno prijavila te je podnijela optužni prijedlog na osnovi Zakona o nadzoru državne granice. (Hina)

Pročitajte i ovo Policija spriječila dva pokušaja krijumčarenja stranih državljana kazneno prijavljeni Prevozili strane državljane ulovila ih policija: Spriječeni pokušaji krijumčarenja Ilustracija Podignuta optužnica Član Domovinskog pokreta uhvaćen kako prevozi migrante, sve je priznao: Oglasili se iz stranke

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene