Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na zagrebačkoj obilaznici Macelj - Zaprešić - Zagreb rano jutros došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo 36-godišnji motociklist.


36-godišnji motociklist poginuo je jutros kada je naletio na automobil koji se zbog kvara zaustavio uz rub kolnika na početku tzv. Zagorske autoceste.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija Policija objavila detalje nesreće u kojoj je smrtno stradao motociklist (30) u Slavoniji Prometna nesreća, ilustracija - 4 Još jedna smrt na cestama: U Slavoniji nakon izlijetanja s ceste poginuo motociklist

Prilikom udarca vozač motocikla 'Yamaha' pao je na kolnik i na mjestu poginuo.

Nesreća se dogodila jutros oko 6 sati i 30 minuta između čvorova Zaprešić i Jankomir, gdje se zbog kvara na 'Golfu' varaždinskih registracija zaustavio 21-godišnji vozač.

Policijskim očevidom je utvrđeno kako se mladić zaustavio u traci za zaustavljanje vozila u nuždi s uključenim svim pokazivačima smjera te izašao iz automobila.

Na kolniku se vide tragovi kočenja, a pretpostavlja se kako je vozač motocikla pretjecao kolonu vozila zaustavnim trakom, pa nije na vrijeme primjetio zaustavljeni automobil. 

Promet je nakon završetka očevida, oko devet sati, ponovno normaliziran.