Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Poginuo motociklist na Zagrebačkoj obilaznici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkoj obilaznici Macelj - Zaprešić - Zagreb rano jutros došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginuo 36-godišnji motociklist.

36-godišnji motociklist poginuo je jutros kada je naletio na automobil koji se zbog kvara zaustavio uz rub kolnika na početku tzv. Zagorske autoceste.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život Teška nesreća kod Trilja Nesreća i u Brelima Teška nesreća blizu Trilja: Motociklist poginuo u sudaru s automobilom

Prilikom udarca vozač motocikla 'Yamaha' pao je na kolnik i na mjestu poginuo.

Nesreća se dogodila jutros oko 6 sati i 30 minuta između čvorova Zaprešić i Jankomir, gdje se zbog kvara na 'Golfu' varaždinskih registracija zaustavio 21-godišnji vozač.

Policijskim očevidom je utvrđeno kako se mladić zaustavio u traci za zaustavljanje vozila u nuždi s uključenim svim pokazivačima smjera te izašao iz automobila.

Na kolniku se vide tragovi kočenja, a pretpostavlja se kako je vozač motocikla pretjecao kolonu vozila zaustavnim trakom, pa nije na vrijeme primjetio zaustavljeni automobil. 

Promet je nakon završetka očevida, oko devet sati, ponovno normaliziran.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene